السمك المشوى على جراند مع الكابتن احمد عبد العزيز
المقادير:
سمك فيليه (من اى نوع على حسب الرغبه)
ولو فى سمك سليم انا هاقولكم على طريقه تصنيع الفيليه
حصرى على منتدنا وبس هانزلها فى موضوع لوحدها عشان الكل يستفيد
ملح
بهارات(توابل)
زيت زيتون
الطريقة:
يتبيل السمك بالملح والبهارات والزيت.
نشوي السمك على الشواي لفترة بسيطة حتى تأخذ علامة الشوي.
****عشان نعرف انها تم النضج نمسك سكين يكون رفيع النصل ويتم غرسه فى قطعه السمك حتى يتم التاكيد انها تم الشواء*****
ثم ندخل السمك في الفرن حتى ينضج السمك المشوى.
قدم طبق السمك المشوي مع الارز الاحمر
والسلطه الخضراء المصريه
تحياتى لكم جميعا
من كابتن احمد عبد العزيز
المقادير:
سمك فيليه (من اى نوع على حسب الرغبه)
ولو فى سمك سليم انا هاقولكم على طريقه تصنيع الفيليه
حصرى على منتدنا وبس هانزلها فى موضوع لوحدها عشان الكل يستفيد
ملح
بهارات(توابل)
زيت زيتون
الطريقة:
يتبيل السمك بالملح والبهارات والزيت.
نشوي السمك على الشواي لفترة بسيطة حتى تأخذ علامة الشوي.
****عشان نعرف انها تم النضج نمسك سكين يكون رفيع النصل ويتم غرسه فى قطعه السمك حتى يتم التاكيد انها تم الشواء*****
ثم ندخل السمك في الفرن حتى ينضج السمك المشوى.
قدم طبق السمك المشوي مع الارز الاحمر
والسلطه الخضراء المصريه
تحياتى لكم جميعا
من كابتن احمد عبد العزيز