طاجن الكاليماري
المقادير:
1 كيلو من الكاليماري
كزبرة خضراء
كرفس
1 كيلو طماطم
1 ثمرة بصل جوانح
( طريقه تقطيع البصل لكى نكون محترفين
1/ تقطع البصله الى نصفين بعد تنضيفها ونقوم بقطعها من المنتف وهى راسيا على البلنشا ونقوم بمسك النصف الاخر وقلبه بحيث ان يكون الجزء السليم من اتجاه ايدينا ونقوم بمسيك السكين بتعنا وتقطيع شرائح وان شاء الله مع التجربه اكثر من مره هنلاقى ايدنا بقت سريعه)
2
فص ثوم مفروم
كمون
ملح
فلفل
الطريقة:
اقلي البصل مع إضافة الثوم و الكمون و الملح و الفلفل.
إضافة الطماطم والكرفس والكزبرة الخضراء.
تقطع الكاليماري شرائح او مكعبات على حسب الرغبه وإضافته.
يترك طاجن الكاليمارى على نار هادئة.
يقدم طاجن الكاليمارى وبالهنا والشفا
مع تحياتى
كابتن احمد عبد العزيز
المقادير:
1 كيلو من الكاليماري
كزبرة خضراء
كرفس
1 كيلو طماطم
1 ثمرة بصل جوانح
( طريقه تقطيع البصل لكى نكون محترفين
1/ تقطع البصله الى نصفين بعد تنضيفها ونقوم بقطعها من المنتف وهى راسيا على البلنشا ونقوم بمسك النصف الاخر وقلبه بحيث ان يكون الجزء السليم من اتجاه ايدينا ونقوم بمسيك السكين بتعنا وتقطيع شرائح وان شاء الله مع التجربه اكثر من مره هنلاقى ايدنا بقت سريعه)
2
فص ثوم مفروم
كمون
ملح
فلفل
الطريقة:
اقلي البصل مع إضافة الثوم و الكمون و الملح و الفلفل.
إضافة الطماطم والكرفس والكزبرة الخضراء.
تقطع الكاليماري شرائح او مكعبات على حسب الرغبه وإضافته.
يترك طاجن الكاليمارى على نار هادئة.
يقدم طاجن الكاليمارى وبالهنا والشفا
مع تحياتى
كابتن احمد عبد العزيز