المقادير:
سمك الهامور
كزبرة مفرومة
بقدونس مفروم
ثوم مفروم
بصل مفروم
عصير ليمون
شطة حامية (على حسب الرغبه)
ملح
فلفل أسود
خل ( ضرورى جدا لان الهامور زفر جدا)
زيت زيتون
دقيق
بيض
الطريقة:
يفتح سمك الهامور في النصف وتخلى العظم من سمك الهامور.(توضع السمكه امامنا وبسكين حامى جدا وتشق من النصف من عند السلسه وتسحب وتنظف جيدا)
تخلط الكزبرة مع البقدونس والثوم والبصل، ويتبل سمك الهامور بالملح عصير الليمون والشطة والفلفل الأسود والخل وزيت الزيتون.
يحشى سمك الهامور بالخلطة السابقة، ويقفل بأسياخ خشبية، ثم يغمس سمك الهامور في الدقيق وتقلى بالزيت
يدخل سمك الهامور للفرن حتى ينضج.( عشان يتم التاكيد النضج)
يقدم سمك الهامور مع ارز احمر على الطريقه المصريه
روعه وسلطه خضراء
تحياتى لكل اعضاء جراند هاتنر
من الكابتن احمد عبد العزيز
سمك الهامور
كزبرة مفرومة
بقدونس مفروم
ثوم مفروم
بصل مفروم
عصير ليمون
شطة حامية (على حسب الرغبه)
ملح
فلفل أسود
خل ( ضرورى جدا لان الهامور زفر جدا)
زيت زيتون
دقيق
بيض
الطريقة:
يفتح سمك الهامور في النصف وتخلى العظم من سمك الهامور.(توضع السمكه امامنا وبسكين حامى جدا وتشق من النصف من عند السلسه وتسحب وتنظف جيدا)
تخلط الكزبرة مع البقدونس والثوم والبصل، ويتبل سمك الهامور بالملح عصير الليمون والشطة والفلفل الأسود والخل وزيت الزيتون.
يحشى سمك الهامور بالخلطة السابقة، ويقفل بأسياخ خشبية، ثم يغمس سمك الهامور في الدقيق وتقلى بالزيت
يدخل سمك الهامور للفرن حتى ينضج.( عشان يتم التاكيد النضج)
يقدم سمك الهامور مع ارز احمر على الطريقه المصريه
روعه وسلطه خضراء
تحياتى لكل اعضاء جراند هاتنر
من الكابتن احمد عبد العزيز